KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt

KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt

₺5 373.10
Stokta var
w3685

    Birim Tipi: parça
    Paket Boyutu: 40cm x 40cm x 65cm (15.75in x 15.75in x 25.59in)
  • renk: Siyah, Sarı
  • Yaş Aralığı: > 8 yaşındayım,> 3 yaşında,> 6 yaşında,12-15 yaşında,8-11 yaşında,5-7 Yıl,<3 yaşında,2-4 yaşında
  • dizayn: Büyük Açık Şişme Rekreasyon
  • malzeme: PVC
  • Tipi: Slayt
  • Model Numarası: KKD-L0711.1
  • Material: Commercial grade 0.55mm(1000D,18 OZ) PVC tarpaulin which is fire
  • Printing: 6 colors HD digital printing with printing protection coating
  • Air blower: C/E or U/L standard,110V, 220~240V, different plug optionally
  • Shipping time: 7-25 days
  • Usage: advertisement, rental business, parties, clubs, parks, squares
  • Stitches: double to quadruple
  • Warranty: 2 years for product and 3 years for air blower/pump
  • Shipping way: By sea,by air or by express door to door service you can choose
  • Price: Negotiable,the more,the cheaper
  • Packing: Inflatable toy in pvc bag, CE/UL blower in carton box


  • ürün Adı: KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt
    KK Üretim Açıklama: öğe Adı araba şişme fedai marka KK veya OEM kökeni Yeri Guangzhou, Çin Model NO. KKD-L0711.1 malzeme ticari sınıf 0.55mm (1000D, 18 OZ) PVC branda yangın geciktirici ve su geçirmez boyutu Normal boyut, ayrıca gereksinimleri olarak özelleştirilebilir renk herhangi bir renk seçebilirsiniz tasarım bizim profesyonel tasarım ekibi, size hizmet için de size özel tasarımlar mevcuttur baskı dijital baskı, İpek baskı ve el çizim ambalaj şişme oyuncak pvc çanta içinde, CE/UL üfleyici karton kutuda kurşun Zamanı hızlı teslimat, siparişler onaylandıktan sonra 3 ~ 10 gün garanti ürün için 2 yıl ve 3 yıl için hava blower/pompa sertifikaları CE, UL, EN71, EN14960, SGS, ROHS özellikleri su Geçirmez ve Yangın Dayanımı, çevre dostu, kurşunsuz, toksik olmayan, dayanıklı ve güçlü aksesuarları CE/UL onaylı hava üfleyen, tamir kiti (malzeme ve tutkal) nakliye yolu deniz, hava veya ekspres tarafından kapı kapı hizmeti seçebilirsiniz ödeme Koşulları T/T, Western Union, Nakit ADEDI 1 adet (daha ucuz, daha) fiyat pazarlık, daha ucuz, daha kullanım kiralama iş, partiler, kulüpler, parklar, açık eğlence, arka bahçesinde eğlenceli,
    festivaller ve karnavallar, okullar ve daycares, kiliseler ve gençlik grupları,
    kurumsal piknikler ve işlevleri, grand açıklıklar ve promosyonlar, aile kullanım
    ve böylece...
    KK Ürün net olarak:
    KK Fabrika:
    KK Belgesi:
    avantajı:
    1, arabalar tarzı güçlü dikiş kitleri ile mini slayt ile şişme atlama fedai
    2. blower Ile çalışmak için
    3, tam renkleri mevcuttur
    4, logolar yazdırabilirsiniz, afiş veya sanat
    5, dayanıklı, 3-5years kullanım ömrü
    6, güvenlik için su eğlenceli
    7, bir kez kırık, kolay onarım, o sabit olsun ve tekrar çalışma
    SSS:
    soru 1. dikili arasındaki farklar nelerdir şişme öğeleri ve mühürlü öğeleri?
    cevap: Şişme dikili öğeler sabit üfleme gerekir. Mühürlü öğeleri tarafından işlenir
    isı kaynak teknolojisi ve sadece bir kez darbe kadar gerekir. genellikle dikili öğeler alt
    Mühürlü öğeleri daha maliyetleri.
    soru 2. Can Ben kişisel şirket logosu ile özel tasarım veya ifadeler var?
    cevap: tüm bizim şişme Için, the customerized logo ve ifadeler mevcuttur.
    ve biz sizinle tasarım teyit önce üretim, böylece fiili kullanım için kesinlikle ne istediğinizi alırsınız.
    soru 3. ödeme Ne tür kabul ediyorsunuz?
    cevap: Biz tercih T/T, batı Birliği, Paypal ve diğer ödeme koşulları. sipariş
    soru 4. üretmek için ne kadar sürer?
    cevap: tüm bağlı, büyük miktarda daha fazla zamana ihtiyacınız olacak. biz kez tasarımı ile başlangıç alacak
    depozito aldı. tasarım onaylandıktan sonra, biz üretim düzenleyecektir. genellikle,
    üretim yaklaşık 2-3 hafta. (acil sipariş için Istisna)
    soru 5. teslimat için ne kadar sürer?
    cevap: ekspres ve hava yaklaşık 7 gün sürer, deniz tarafından yaklaşık 25 ~ 35 gün sürer olacak iken.
    soru 6. bir üretici veya bir ticaret şirketi mısınız? şirket Does herhangi bir sertifika geçmek?
    cevap: biz bir şişme üreticisi 4 yıldan fazla tecrübesi ile. biz tarafından sertifikalı
    BV ve TUV. ayrıca, biz CE, EN14960, SGS, ASTM, UL, ROHS ve diğer sertifikaları.
    soru 7. sunuyorsunuz aksesuarları gibi körükler/pompalar, tamir takımları?
    cevap: Evet, her öğe yeterli ile donatılmıştır CE/UL üfleyiciler/pompalar (elektrikli göre
    sistemi ülkenizde) ve tamir takımları.
    soru 8. Can Ben kalitesini kontrol önce teslim?
    cevap: Evet, kez üretim bitmiş, biz onay için size resim göndereceğiz. hoş geldiniz
    bizim fabrika ziyaret kalitesini kontrol etmek ..
    Whatsapp + 8618127974549 tarafından çevrimiçi irtibata hoşgeldiniz
    Skype kkinflatable4
    web sitesi www.kkinflatable.com

    Etiketler: Ucuz KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt, Yüksek Kalite KK Ile Fabrika Ucuz Araba Combo Ticari Fedai Şişme Slayt, Çin Şişme Fedailer Tedarikçiler.

  • Değerlendirmeler (0)

    Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler